Závitky trochu jinak

Máte rádi závitky? Maso, zeleninu? Tuto křupavou verzi jarních závitků si zamilujete. Jsou větší a sytější než klasické jarní závitky, takže se z nich opravdu najíte a nemusíte je mít jen jako předkrm.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Uvaříme si skleněné nudle. Osolíme mleté maso a uděláme jej na pánvi pouze s olejem. Jakmile maso začne hnědnout, přidáme zeleninu, sůl a nakonec sójovou omáčku a směs promícháme. Podle chuti ještě dosolíme nebo přidáme omáčku.
2.
Papír si změkčíme v teple vodě a do středu přidáme masovou směs se zeleninou a přidáme pár skleněných nudlí, které můžeme pokrájet a přidat nebo smíchat s masovou směsí a zeleninou a přidávat najednou. S náplní nemusíte šetřit a po té začněte balit závitky. Začněte spodní a vrchní stranou a po té zabalíte boky. Takto udělejte 6 ks.
3.
Na rozehřátou pánev si přidejte olej zhruba jako na smažení řízků a do zlatova smažte ze všech stran.

Od: Zuzana, 6.11.2024

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min příprava
40 min vaření
1 hod celkem
Množství: 6 × porce
Autor: Zuzana
Cena ingrediencí: 1 × porce = 15 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
358.09 kcal
Protein
14.25 g
Sacharidy
z toho cukr
18.55 g
0.06 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
24.98 g
6.49 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama