Gnocchi s mangoldem a smetanou
- Přidat foto
-
Reklama
Tento recept na gnocchi s mangoldem je rychlý a chutný pokrm, který je ideální na oběd nebo večeři. Krémová smetanová omáčka s parmazánem dodává pokrmu bohatou chuť.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Gnocchi uvaříme podle návodu na obalu. Scedíme a dáme stranou.
2.
V pánvi zahřejeme olivový olej na středním ohni. Přidáme nasekanou cibuli a smažíme ji do sklovata (asi 3-4 minuty).
3.
Přidáme prolisovaný česnek a smažíme další 1 minutu, dokud se neuvolní aroma.
4.
Přidáme nasekaný mangold do pánve a vaříme, dokud nezměkne.
5.
Vmícháme smetanu a přivedeme k mírnému varu. Snížíme teplotu a necháme omáčku vařit asi 5 minut, dokud trochu nezhoustne.
6.
Přidáme nastrouhaný parmazán a dobře promícháme, aby se rozpustil. Osolíme a opepříme podle chuti.
7.
Do pánve přidáme uvařené gnocchi a jemně promícháme, aby se obalily omáčkou.
8.
Podáváme horké, posypané dalším parmazánem. Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 15 min vaření 30 min celkem |
Množství: | 3 × porce |
Autor: | Zuzana |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 32 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
485.51 kcal |
Protein |
11.07 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
35.27 g
6.66 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
32.74 g
15.95 g
|
Reklama
Reklama