Ředkvičková pomazánka
- Přidat foto
-
Reklama
Ředkvičková pomazánka je skvělou volbou, když hledáte jednoduchý a osvěžující recept. Díky své lehkosti a výrazné chuti se hodí na pečivo, jednohubky nebo jako zdravá alternativa k tradičním pomazánkám.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Ředkvičky omyjeme a nahrubo nastrouháme. Pokud pustí příliš vody, lehce ji slijeme nebo vymačkáme.
2.
K nastrouhaným ředkvičkám přidáme tvaroh a promícháme. Pokud je tvaroh příliš hustý, přidáme bílý jogurt, aby směs získala jemnější konzistenci.
3.
Směs dochutíme hořčicí, solí, pepřem a špetkou sušeného česneku. Vše důkladně promícháme.
4.
Pomazánku podáváme ozdobenou čerstvou petrželkou. Ideální je ji servírovat s křupavým pečivem nebo zeleninou. Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 15 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Zuzana |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 12 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
100.56 kcal |
Protein |
7.11 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
2.93 g
2.63 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
6.35 g
3.98 g
|
Reklama
Reklama