Ředkvičková pomazánka

Ředkvičková pomazánka je skvělou volbou, když hledáte jednoduchý a osvěžující recept. Díky své lehkosti a výrazné chuti se hodí na pečivo, jednohubky nebo jako zdravá alternativa k tradičním pomazánkám.

Reklama

Ingredience

Množství na
+
  porce

Postup přípravy

1.
Ředkvičky omyjeme a nahrubo nastrouháme. Pokud pustí příliš vody, lehce ji slijeme nebo vymačkáme.
2.
K nastrouhaným ředkvičkám přidáme tvaroh a promícháme. Pokud je tvaroh příliš hustý, přidáme bílý jogurt, aby směs získala jemnější konzistenci.
3.
Směs dochutíme hořčicí, solí, pepřem a špetkou sušeného česneku. Vše důkladně promícháme.
4.
Pomazánku podáváme ozdobenou čerstvou petrželkou. Ideální je ji servírovat s křupavým pečivem nebo zeleninou. Dobrou chuť! :-)

Od: Zuzana, 9.12.2024

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Hodnocení:
Čas: 15 min příprava
15 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Zuzana
Kategorie a štítky:

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
100.56 kcal
Protein
7.11 g
Sacharidy
z toho cukr
2.93 g
2.63 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
6.35 g
3.98 g

Detailní rozpis

Reklama
Reklama