Tonkatsu kuře v tortille

Křupavé řízky v kombinaci se svěžím zelným salátem a pikantně sladkou omáčkou tvoří perfektní jídlo pro rychlý oběd nebo večeři. Tortilly lze snadno připravit i pro větší skupinu.

Reklama

Ingredience

Na omáčku

Na salát

Na servírování

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Maso osolíme, opepříme a obalíme postupně v mouce, rozšlehaných vejcích a panko strouhance. Na pánvi rozehřejeme vyšší vrstvu oleje a řízky smažíme dozlatova. Poté necháme okapat na papírové utěrce a nakrájíme na proužky.
2.
Kečup smícháme s worcesterem a cukrem, až vznikne hladká a chuťově vyvážená omáčka.
3.
Nakrájené zelí smícháme s majonézou, rýžovým octem a špetkou soli. Dobře promícháme a necháme krátce odležet.
4.
Na rozehřátou tortillu položíme řízky, přidáme zelný salát, zakápneme připravenou omáčkou a ozdobíme sezamovými semínky a jarní cibulkou. Nakonec tortillu lehce pokapeme limetkovou šťávou a zabalíme. Dobrou chuť! :-)

Od: Zuzana, 11.12.2024

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min příprava
20 min vaření
40 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Zuzana
Cena ingrediencí: 1 × porce = 28 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
741.10 kcal
Protein
44.57 g
Sacharidy
z toho cukr
83.28 g
12.61 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
22.10 g
4.50 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama