Tonkatsu kuře v tortille
- Přidat foto
-
Reklama
Křupavé řízky v kombinaci se svěžím zelným salátem a pikantně sladkou omáčkou tvoří perfektní jídlo pro rychlý oběd nebo večeři. Tortilly lze snadno připravit i pro větší skupinu.
Reklama
Ingredience
Na omáčku
Na salát
Na servírování
Postup přípravy
1.
Maso osolíme, opepříme a obalíme postupně v mouce, rozšlehaných vejcích a panko strouhance. Na pánvi rozehřejeme vyšší vrstvu oleje a řízky smažíme dozlatova. Poté necháme okapat na papírové utěrce a nakrájíme na proužky.
2.
Kečup smícháme s worcesterem a cukrem, až vznikne hladká a chuťově vyvážená omáčka.
3.
Nakrájené zelí smícháme s majonézou, rýžovým octem a špetkou soli. Dobře promícháme a necháme krátce odležet.
4.
Na rozehřátou tortillu položíme řízky, přidáme zelný salát, zakápneme připravenou omáčkou a ozdobíme sezamovými semínky a jarní cibulkou. Nakonec tortillu lehce pokapeme limetkovou šťávou a zabalíme. Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
20 min příprava 20 min vaření 40 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Zuzana |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 28 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
741.10 kcal |
Protein |
44.57 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
83.28 g
12.61 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
22.10 g
4.50 g
|
Reklama
Reklama