Celerová pomazánka
- Přidat foto
-
Reklama
Celerová pomazánka je skvělou volbou pro zdravou svačinu nebo lehkou večeři. Jednoduše připravená, výživná a plná chuti – ideální na čerstvé pečivo nebo krekry.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Celer oloupeme, uvaříme do změknutí a necháme zchladnout. Poté jej nastrouháme nahrubo.
2.
Uvařená vejce oloupeme a nastrouháme najemno. Syrovou mrkev oloupeme (nebo důkladně vydrhneme) a také nastrouháme najemno.
3.
V míse spojíme celer, mrkev a vejce s žervé a majonézou. Přidáme nasekanou čerstvou petrželku.
4.
Pomazánku osolíme, opepříme a důkladně promícháme.
5.
Servírujeme na čerstvém pečivu, toastu nebo s krekry. Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
20 min příprava 20 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Zuzana |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 17 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
160.25 kcal |
Protein |
7.57 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
7.13 g
3.20 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
10.89 g
4.70 g
|
Reklama
Reklama