Celerová pomazánka

Celerová pomazánka je skvělou volbou pro zdravou svačinu nebo lehkou večeři. Jednoduše připravená, výživná a plná chuti – ideální na čerstvé pečivo nebo krekry.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Celer oloupeme, uvaříme do změknutí a necháme zchladnout. Poté jej nastrouháme nahrubo.
2.
Uvařená vejce oloupeme a nastrouháme najemno. Syrovou mrkev oloupeme (nebo důkladně vydrhneme) a také nastrouháme najemno.
3.
V míse spojíme celer, mrkev a vejce s žervé a majonézou. Přidáme nasekanou čerstvou petrželku.
4.
Pomazánku osolíme, opepříme a důkladně promícháme.
5.
Servírujeme na čerstvém pečivu, toastu nebo s krekry. Dobrou chuť! :-)

Od: Zuzana, 18.12.2024

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min příprava
20 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Zuzana
Cena ingrediencí: 1 × porce = 17 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
160.25 kcal
Protein
7.57 g
Sacharidy
z toho cukr
7.13 g
3.20 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
10.89 g
4.70 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama