Pizza bread

Tento nízkosacharidový "pizza bread" je lahodná sýrová alternativa k tradiční pizze, ideální pro milovníky sýra a česneku. Je rychlý na přípravu a skvělý jako svačina nebo lehký oběd.

Reklama

Ingredience

Množství na
+
  porce

Postup přípravy

1.
Cuketu nastrouháme nahrubo a vymačkáme z ní přebytečnou vodu.
2.
V míse smícháme nastrouhanou mozzarellu, parmazán, eidam, vajíčka, vymačkanou cuketu a česnek.
3.
Dochutíme solí, pepřem, oreganem a bazalkou.
4.
Předehřejeme troubu na 180°C.
5.
Vytvarujeme směs do placky na plech vyložený pečicím papírem.
6.
Pečeme přibližně 20–25 minut, dokud nebude povrch zlatavý a křupavý.
7.
Podáváme samotný nebo s oblíbenou omáčkou, např. rajčatovou nebo česnekovou. Skvělý je i jako příloha k salátu. Dobrou chuť! :-)

Od: Zuzana, 1.1.2025

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
202.34 kcal
Protein
17.68 g
Sacharidy
z toho cukr
2.60 g
1.24 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
13.27 g
7.82 g

Detailní rozpis

Reklama
Reklama