Pizza bread
- Přidat foto
-
Reklama
Tento nízkosacharidový "pizza bread" je lahodná sýrová alternativa k tradiční pizze, ideální pro milovníky sýra a česneku. Je rychlý na přípravu a skvělý jako svačina nebo lehký oběd.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Cuketu nastrouháme nahrubo a vymačkáme z ní přebytečnou vodu.
2.
V míse smícháme nastrouhanou mozzarellu, parmazán, eidam, vajíčka, vymačkanou cuketu a česnek.
3.
Dochutíme solí, pepřem, oreganem a bazalkou.
4.
Předehřejeme troubu na 180°C.
5.
Vytvarujeme směs do placky na plech vyložený pečicím papírem.
6.
Pečeme přibližně 20–25 minut, dokud nebude povrch zlatavý a křupavý.
7.
Podáváme samotný nebo s oblíbenou omáčkou, např. rajčatovou nebo česnekovou. Skvělý je i jako příloha k salátu. Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 25 min vaření 40 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Zuzana |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 22 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
202.34 kcal |
Protein |
17.68 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
2.60 g
1.24 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
13.27 g
7.82 g
|
Reklama
Reklama