Řízečky z vepřové panenky v bramboráku
Tento recept spojuje křehkost vepřové panenky s křupavým bramborákem, což je dokonalá kombinace pro milovníky chutných a sytých pokrmů. Jemné maso v obalu z bramborového těsta poskytuje nezapomenutelný chuťový zážitek.
Reklama
Postup přípravy
1.
Vepřovou panenku omyjeme, osušíme a nakrájíme na tenké řízečky.
2.
Brambory oloupeme a nastrouháme najemno. Přidáme vejce, prolisovaný česnek, hladkou mouku, sůl a pepř. Vše důkladně promícháme.
3.
Rozpálíme dostatek oleje na pánvi a kápneme do ní 2 lžíce těsta. Na těsto položíme plátek panenky a zakryjeme opět bramborovým těstem.
4.
Smažíme v horkém oleji z obou stran do zlatavé barvy.
5.
Hotové řízečky podáváme ihned s oblíbenou přílohou, například s dušenou zeleninou nebo salátem. Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
496.78 kcal |
Protein |
35.27 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
60.28 g
3.09 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
9.24 g
2.38 g
|
Reklama
Reklama