Cibulová marináda s hořčicí

Cibulová marináda s hořčicí je výborným způsobem, jak přidat do masa nebo grilovaných pokrmů pikantní a sladko-kyselou chuť. Tato marináda je obvykle používána pro grilování kuřecího nebo vepřového masa, ale může být také použita na ryby nebo zeleninu.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Očištěnou cibuli nakrájíme na půl kolečka.
2.
Do misky vložíme hořčici, olej, prolisovaný česnek, worcestrovou omáčku, citronovou šťávu a všechno koření.
3.
Vše smícháme dohromady a podle chuti osolíme a opepříme.
4.
Plátky masa vložíme do marinády a necháme marinovat nejlépe 24 hodin. Poté maso grilujeme nebo pečeme.

Od: Petuler, 18.9.2023

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
10 min celkem
Množství: 5 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 6 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
112.72 kcal
Protein
1.84 g
Sacharidy
z toho cukr
11.29 g
5.38 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
6.23 g
0.81 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama