Gnocchi se špenátem a smetanovou omáčkou

Toto jídlo je skvělou volbou pro každého, kdo hledá jednoduchý, ale neodolatelně lahodný pokrm. Recept kombinuje jemnou texturu gnocchi, která je dokonale doplněna svěžestí špenátu a jemnou smetanovou omáčkou. Je to ideální volba pro přípravu večeře během týdne, když toužíte po něčem, co je rychlé na přípravu, ale přesto plné chuti. Dá se také skvěle doplnit kuřecím masem nebo lososem.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Gnocchi si uvaříme podle návodu na obalu.
2.
V pánvi si rozehřejeme máslo a opečeme na něm česnek nakrájený na tenké plátky.
3.
Jakmile se česnek rozvoní, přidáme mražený špenát a necháme povolit.
4.
Následně přidáme smetanu a promícháme.
5.
Necháme zhoustnout a následně dochutíme solí a přidáme nastrouhaný parmazán a oregano. Znovu promícháme.
6.
Nakonec přidáme noky, pečlivě promícháme a můžeme podávat. Dobrou chuť! :-)

Od: Zuzana, 5.2.2024

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
20 min vaření
25 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Zuzana
Cena ingrediencí: 1 × porce = 46 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
598.70 kcal
Protein
15.16 g
Sacharidy
z toho cukr
29.49 g
3.50 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
46.97 g
28.65 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama