ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: čínská, vepřové maso

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 19
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
čínská (X)
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
vepřové maso (X)
Chod:
vybrat
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1  
1.
Foto Vepřový bůček s kostí na roštu
750 g vepřového bůčku s kostí, olej na smažení Marináda:1/2 lžičky mletého zázvoru nebo malý kousek čerstvého, 2 stroužky česneku, 3 lžíce medu, 2 lžíce vodky, 3 lžíce sójové omáčky, 3 lžíce vinného octa, 1 lžička tabaska, 1 lžíce bramborové škrobové moučky
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
2.
Foto Vepřové Chop Suey
300 g vepřového masa bez kostí (karé nebo kýta), 1/2 lžičky mletého zázvoru nebo malý kousek čerstvého, 2 naťové cibulky, 1 zelená paprika, 2 mrkve, 3 rajčata, 50 g fazolových lusků, 200 g květáku, 2 lžíce bramborové škrobové moučky, 1 lžíce sójové, omáčky, 1 lžíce bílého vína, 1 lžíce moučkového cukru, 5 lžic čistého masového vývaru, olej na smažení
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
3.
Foto Vepřová pečeně s paprikou
500 g vepřové pečeně bez kostí (karé, kýta), 1 cibule, 1 zelená paprika, 1 červená, paprika, olej na smažení Marináda:1 bílek, 3 lžíce bramborové škrobové moučky, 3 lžíce sójové omáčky, 1 lžíce vodky Omáčka:1 lžíce bramborové škrobové moučky, 2 lžičky moučkového cukru, špetka soli, 3 lžíce vody
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
4.
Foto Sladkokyselá vepřová pečeně
500 g vepřové pečeně bez kostí, 1 lžička mletého zázvoru nebo střední kousek, čerstvého, 1 cibule, 2 stroužky česneku, 1/2 zelené papriky, 1/2 červené papriky, 1 okurka nakrájená na plátky, 1 lžíce rajčatového protlaku, 100 g (kompotovaného) ananasu, 100 ml pomerančové šťávy, 1 lžíce bramborové škrobové moučky, 1 lžíce tekutého tmavého medu, sůl, mletý pepř, olej na smažení (větší množství) Marináda:1 bílek, 1 lžíce bílého vinného octa, 1 lžíce vody, 2 lžíce sójové omáčky, špetka soli
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
5.
Foto Pikantní nakyslá polévka
600 ml masového vývaru, 120 g syrové vepřové panenské, 1 vejce, 4 aromatické houby nebo sušené hřiby, 2 lžíce škrobové moučky, 1 lžíce vodky, 1 lžíce bílého vinného octa, 2 lžíce sójové omáčky, 2 mladé cibulky "sečky", sůl, mletý pepř
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
6.
Vepřové kotlety na bambusu
350 g vepřových kotlet, stejné množství mladých bambusových výhonků, 1 polévková lžíce sójové omáčky a bílého sladkého vína, 1 kávová lžička posekané cibulky, škrobové moučky a soli, půl lžičky glutasolu (vegety), 1 šálek polévkového vývaru, olej
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
7.
Čínská polévka s vepřovým masem a dýní
2 šálky libového vepřového nakrájeného na malé kousky, 2 kávové lžičky škrobové moučky a sójové omáčky, 5 šálků vývaru, 2 šálky namočených a pokrájených hub, 3 šálky dýně pokrájené na malé kostky, sůl, 1 kávová lžička sezamového oleje
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
8.
Maso Chuang-che (Žlutá řeka)
1 kg vepřové kýty, solamyl, 2 žloutky, cibule, paprika, pórek, žampióny, magi, sójová omáčka, mandle
  • 4.8/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.8 z 5, hodnotilo 6 lidí
9.
Vepřové koleno po čínsku
1 vepřové koleno, 5 lžic sójové omáčky, 5 lžic červeného vína, 2 dl vody, 10g cukru, 10g soli, olej
  • 4.8/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.8 z 5, hodnotilo 4 lidí
10.
Vepřové maso na čínský způsob
400g vepřové kýty, 1 vejce, 1 lžička máčeného škrobu, sůl, 3 lžíce sádla, 100g hlávkového zelí, 1 cibule, 50g paprikového lusku, 2 stroužky česneku, 50g máčených hub, 20g máčeného zázvoru, 1 lžíce octa, 1 lžička cukru, 2 lžíce vína
  • 4.8/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.8 z 5, hodnotilo 6 lidí
11.
Žiletka
50 dkg vepřové kýty, 2 lžíce pol. koření maggi, 2 lžíce worcestru, 1 lžíce kari koření, 1/2 lžičky pálivé papriky, 1 lžíce solamylu, 1 žloutek
  • 3.2/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3.2 z 5, hodnotilo 45 lidí
12.
Pepřové s pórkem: Cchung pao žou s
150 g vepřové kýty nebo ramínka, 1 lžička škrobové moučky, 1 lžíce sójové omáčky, 3 pórky, 1-2 lžíce sójové omáčky, 1 lžička vegety nebo 1/2 lžičky glutamanu, špetka soli, 4 lžíce oleje
  • 2.3/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2.3 z 5, hodnotilo 6 lidí
13.
Nudličky z vepřového masa s česnekovými stvoly
200 g libového vepřového masa, 250 g mladých květních česnekových stvolů, špetka cukru, 2 lžíce sójové omáčky, na špičku glutamanu, 5 lžic oleje, 1 až 1 1/2 lžičky škrobové moučky, 1 lžíce dezertního vína, 1 bílek
  • 3.3/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3.3 z 5, hodnotilo 3 lidí
14.
Asijské závitky Nem-Nem
vepřová kýta 1/2 kg, čtvercový tenký rýžový papír, skleněné rýžové nudle, černé sušené houby Jidášovo ucho (hrst), 100 g hlávkováho bílého zelí, 3 střední cibule, chilli omáčka nejépe thajská Shiracha, sojová omáčka, Glutasol, sůl, kmín, vejce, pivo, Pozn. suroviny jsou k dostání i v některých hypermarketech, rýžový papír a Shiraka u vietnamců.
  • 4.3/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.3 z 5, hodnotilo 48 lidí
15.
Kuličky z vepřového masa v omáčce
KOŘENÍ:špetka Glutasolu (není nutný), 15 ml (1 lžíce) vína Sao-sing, 2 cm čerstvého kořene zázvoru, oloupaného a nakrájeného na tenké plátky, 2 mleté jarní cibulky - jen bílá část, 2,5 ml (1/2 lžičky) soli, 10 ml (2 lžičky) kukuřičného škrobu, 450 g mletého libového vepřového masa, 25 g bambusových výhonků nakrájených na kousky, 50 g sušených čínských hub, namočených, osušených a nakrájených na plátky, 1 rozšlehané vejce, kukuřičný škrob na obalení masových kuliček, 170 g čínského bílého zelí nebo 220 g bílého zelí nakrájeného na kousky asi 7-8 cm dlouhé, 15 ml (1 lžíce) rozpáleného oleje, fritovací olej, 15 ml (1 lžíce) kukuřičného škrobu, 45 ml (3 lžíce) vody 1 malá cibule, oloupaná a nasekaná nadrobno, 2,5 cm čerstvého kořene zázvoru, oloupaného a jemně nakrájeného, 300 ml kuřecího vývaru OMÁČKA:sůl podle chuti, 2,5 ml (1/2 lžičky) Glutasolu (není nutný), 15 ml (I lžíce) světlé sójové omáčky, 5 ml (1 lžička) tmavé sójové omáčky, 15 ml (1 lžíce) rozpáleného oleje
  • 4.8/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.8 z 5, hodnotilo 30 lidí

Řazení:
< Předchozí   1  

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS