ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: francouzská, hlavní chody

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 56
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
francouzská (X)
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
vybrat
Chod:
hlavní chody (X)
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1 3 4  
1.
Foto Zapečený pórek se strouhankou
6 pórků, 150 g ementálu (nebo jiný tvrdý sýr), 100 g strouhanky, 60 g másla, sůl
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
2.
Foto Pórek a la chřest
6 pórků, 6 lžic oleje, 2 lžíce vinného octa, 1 cibule, pažitka (nebo petrželka, případně obojí), mletý pepř, sůl
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
3.
Foto Baskické fazole
500 g fazolových lusků, 4 rajčata, 1 cibule, 100 g slaniny, 2 stroužky česneku, sůl, mletý pepř
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
4.
Foto Gratinované filé
500 g rybího filé, 1.25 l kysané smetany, 20 g másla, 50 g ementálu, 50 g slaniny, 2 nakládané okurky, 20 kaparů, 1 lžíce hořčice, 1 citrón, sůl
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
5.
Foto Zapékané medailónky
500 g vepřové kýty, 250 g žampiónů, 2 lžičky rajského protlaku, 2 lžíce rostlinného oleje, 40 g másla, 1.25 dl smetany, sůl Omáčka Mornay:3 žloutky, 80 g másla, 1 lžička worcestrové omáčky, 100 g ementálu, 1/2 citrónu, 2 lžíce hladké mouky, 1/4 l mléka, sůl, mletý pepř
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
6.
Foto Vepřová pečeně s omáčkou Robert
1 kg vepřové kýty, 30 g másla, 2 lžíce rostlinného oleje, 4 cibule, sůl, 1/2 l bílého vína Omáčka Robert:1/4 l vývaru, tymián, bobkový list, 3 hřebíčky, 1 rovná lžíce hladké mouky, 10 g másla, 2 lžíce hořčice, mletý pepř
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 1 lidí
7.
Foto Řízky a la Louis
4 vepřové řízky, 1.25 dl bílého vína, 30 g másla, 3 lžíce rostlinného oleje, 10 rajčat, 1 cibule, 1/4 l smetany, hladká mouka, sůl, mletý pepř
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
8.
Foto Pečená vepřová kýta
750 g vepřové kýty, 50 g slaniny, 40 g másla, 2 cibule, 3 mrkve, 4 zrnka celého pepře, 4 zrnka jalovce, 3 zrnka nového koření, 2 lžíce hořčice, 1.25 dl smetany
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
9.
Foto Roštěnky se zeleninou II.
5 roštěnek, 125 g másla, 1/2 l smetany, 1 lžička hladké mouky, 1.25 dl bílého vína, 20 kaparů, 5 mrkví, 1 celer, 3 cibule, 2 petržele, sůl, mletý pepř
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
10.
Foto Hovězí bourguignon
500 g zadního hovězího, 2 cibule, 4 mrkve, 4 lžíce rostlinného oleje, 50 g slaniny, 1/2 l červeného vína, sůl, mletý pepř, bobkový list, 6 snítek zelené, petrželky, tymián
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
11.
Foto Králík Braillon
králík (zadní maso), hořčice, 1/4 l bílého vína, 1/4 l smetany, 5 lžic oleje, mletý pepř, sůl
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
12.
Foto Kuře Marianne
1 kuře, 20 g rostlinného oleje, 30 g másla, 30 g hladké mouky, 4 snítky zelené petrželky, 1/4 l vývaru, 1/4 l bílého vína, 200 g žampiónů, 50 g rajského protlaku, 30 g pažitky, 2 stroužky česneku, sůl, mletý pepř
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
13.
Foto Palačinkový pahorek (Mamelon de crêpes)
1/4 l mléka, 1 vejce, 120 g hladké mouky, 2 lžíce rostlinného oleje, sůl náplň:400 g zadního hovězího, 3 cibule, 30 g másla, 150 g tvrdého sýra
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
14.
Vepřové nudličky s fazolkami
800 g vepřového masa z plece nebo z kýty, 750 g sterilovaných zelených fazolek, 4 cibule (nakrájené nadrobno), 4 lžíce oleje, 1 lžička sladké mleté papriky, 3 lžíce jemného kečupu, půl lžičky mletého kmínu, 2 lžíce hladké mouky, sůl, mletý pepř dle chuti, voda na podlití
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
15.
Pečená kachna s pomerančem a jablky
1 kachna bez drobů, 4 pomeranče (oloupané, zbavené jader, nakrájené na plátky), 3 lžíce másla, 2 jablka (oloupaná, zbavená jádřinců, nakrájená na dílky), 200 ml bílého vína, 4 lžíce brandy, 1 lžíce solamylu, 2 lžíce citrónové šťávy, 2 lžíce rybízového džemu, 2 lžíce cukru, sůl, mletý pepř dle chuti, voda na podlití
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí

Řazení:
< Předchozí   1 3 4  

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS