ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: jugoslávská, hlavní chody

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 28
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
jugoslávská (X)
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
vybrat
Chod:
hlavní chody (X)
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1  
1.
Listový závin plněný mletým masem
listové těsto, mleté maso - můžete použít hovězí, vepřové, jehněči anebo smíchat víc druhů, je to chutnější, sůl, pepř, cibule, popř. pálivá paprika, chilli, olej na osmahnutí masa, mouka na vyválení těsta
  • 3.3/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3.3 z 5, hodnotilo 4 lidí
2.
Listový závin plněný bramborami
balíček listového těsta, nadrobno nakrájené syrové brambory, sůl, pepř, mouka na vyválení těsta
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
3.
Kuře po Srbsku
7-8 kuřecích stehen, 1 velká cibule, 2 rajské protlaky, olej,kečup, 2-3 papriky, 5 rajčat, kmín,sůl,voda, 1 lžíce másla, Rýže ve varních sáčcích
  • 4.1/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.1 z 5, hodnotilo 12 lidí
4.
Srbské rizoto
300 g vepřové plece, 40 g slaniny, 30 g másla, 250 g rýže, 1 cibule, 50 g tvrdého sýra, kečup, mletá paprika, pepř a sůl
  • 4.1/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.1 z 5, hodnotilo 31 lidí
5.
Vepřový paprikáš
500 g libového vepřového masa, 2 lžíce oleje, 1 menší cibule, 1 lžíce mleté sladké papriky, 1 zelený paprikový lusk, 2 rajčata, 0,2 l smetany, 1 lžíce polohrubé mouky, sůl
  • 4.5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.5 z 5, hodnotilo 48 lidí
6.
Karbanátky v jogurtové omáčce
750 g mletého masa (hovězí s vepřovým), 1 l jogurtu, 1 rohlík, 2 lžíce oleje, 1 cibule, 1 vejce, mletý pepř, petrželová nať, 2 lžíce mouky, sůl, strouhanka, několik snítek mladého kopru
  • 4.8/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.8 z 5, hodnotilo 29 lidí
7.
Foto Musaka z lilků
250 g mletého masa, 3 větší lilky, 200 g sádla nebo oleje, 2 rajčata, 5 dl mléka, 2 cibule, mletý pepř, sůl, 6-7 vajec, mouka, petrželová nať
  • 4.1/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.1 z 5, hodnotilo 66 lidí
8.
Artyčoky s hráškem
400 g hrášku, 150 g slaniny, 2 stroužky česneku, 12 artyčoků, 200 g mledé cibulky, 200 g strouhané veky, celerová nať, 1 dl oleje, sůl, mletý pepř, vývar
  • 4.8/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.8 z 5, hodnotilo 13 lidí
9.
Masové placky
600 g hovězího masa, 600 g cibule, 8 stroužků česneku, 4 paprikové lusky, mletý pepř, sůl, olej
  • 4.6/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.6 z 5, hodnotilo 18 lidí
10.
Papriky plněné
8 větších paprik, 5 rajčat, 500 g mletého masa, 50 g rýže, 1 cibule, 1 vejce, 3 lžíce sádla nebo oleje, 1 lžíce mouky, mletý pepř, mletá sladká paprika, petrželová nať, sůl
  • 4.3/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.3 z 5, hodnotilo 15 lidí
11.
Bramborový džuveč
1 kg brambor, 2 vejce, sůl, 2 lžíce mouky, sádlo, 500 g cibule, 1 špetka mleté papriky, 1 špetka mletého pepře, 1 1/2 dl hovězího vývaru, 1 dl kysané smetany
  • 4.3/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.3 z 5, hodnotilo 12 lidí
12.
Rizoto z olihní
500 g olihní, 8 lžic oleje, 1 menší cibule, 1 stroužek česneku, petrželová nať, mletý pepř, sůl, 2-3 lžíce vinného octa, 350 g rýže
  • 4.4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.4 z 5, hodnotilo 27 lidí
13.
Zajíc s rozinkami po prilepsku
1 zajíc, olej, 2 dl bílého vína, 50 g rozinek, pepř celý, sůl
  • 4.3/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.3 z 5, hodnotilo 31 lidí
14.
Telecí žgvacet
600 g telecího plecka bez kostí, 200 g cibule, 2 stroužky česneku, 1 1/2 dl oleje, 200 g rajčat, 1 lžíce mouky, celerová nať, 1 1/2 dl bílého vína, 1 špetka majoránky, 1 špetka bazalky, sůl a pepř
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 21 lidí
15.
Zapečená telecí filátka s lanýži
600 g telecí kýty, 120 g lanýžů, 60 g másla, 160 g tvrdého sýra (edidam, gouda), 40 g hladké mouky, 1 dl bílého vína, sůl, mletý pepř
  • 4.4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.4 z 5, hodnotilo 27 lidí

Řazení:
< Předchozí   1  

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS