ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: maďarská, polévky

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 6
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
maďarská (X)
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
vybrat
Chod:
polévky (X)
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1   Další >
1.
Maďarská hrášková polévka
150 g čerstvého nebo mraženého hrášku, 1 mrkev, kousek celeru, půl pórku, 1 malá cibule, 2 stroužky česneku, 1 lžíce másla, 2 kostky hovězího bujónu rozpuštěného v 1 l vody, lžička mleté papriky, mletý pepř, sůl, špetka majoránky, zelená petrželka NOKY:100 g hladké mouky, 1 vejce, sůl, trochu oleje a mléka
  • 4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 z 5, hodnotilo 1 lidí
2.
Koprová polévka
8 lžic jemně nasekaného kopru, 2 lžíce másla, 1 lžíce polohrubé mouky, 2 žloutky, 0,2 l smetany, 1 houska, 5 středně velkých brambor, sůl
  • 4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 z 5, hodnotilo 54 lidí
3.
Maďarská chlebová polévka
300g suchých chlebových kůrek, 2 lžíce sádla nebo másla, 2 menší cibule, 3 vejce, 1 lžíce mleté sladké papriky, 2 lžíce petrželové natě, sůl
  • 3.9/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3.9 z 5, hodnotilo 47 lidí
4.
Gulášová polévka s lečem (kotlíková)
250 g předního hovězího masa (kližky), 1 středně velká cibule, 800 g brambor, 2 lžíce sádla nebo oleje, 150 g rajčat, 1 zelený paprikový lusk (nebo 300 g sterilovaného leča), 1 stroužek česneku, 1 lžíce mleté sladké papriky, 4 lžíce kysané krémovité 18% smetany, sůl
  • 4.8/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.8 z 5, hodnotilo 25 lidí
5.
Gulášová polévka s bílými fazolemi
250 g hovězího předního masa, 1 střední cibule, 3 lžíce oleje, 1 lžíce mleté sladké papriky, 100 g bílých fazolí, pepř, sůl
  • 4.8/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.8 z 5, hodnotilo 27 lidí
6.
Debrecínská polévka
250 g vepřového ramínka nebo výřezu z polotovarů, 60 g slaniny, 1 nožička debrecínské klobásy (u nás vezmeme vepřovou klobásu), 1 vetší cibule, 1 zelený paprikový lusk, 1 větší rajče (nebo 200 g zavařeného leča), 150 g tarhoni (nebo těstovinové rýže), 1 lžíce mleté sladké papriky, 0,1 l smetany ke šlehání, sůl, polévkové koření
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 25 lidí

Řazení:
< Předchozí   1   Další >

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS