ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: německá, přílohy

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 1
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
německá (X)
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
vybrat
Chod:
přílohy (X)
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1   Další >
1.
Brambory pečené po tyrolsku
800 g brambor, uvařte ve slupce, 300 g studené vepřové pečeně, 100 g slaniny, 2 cibule, 2 lžíce oleje, sůl a pepř, 1/2 lžičky kmínu, 2 lžíce sekané petrželky
  • 4.6/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.6 z 5, hodnotilo 62 lidí

Řazení:
< Předchozí   1   Další >

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS