ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: brambory, polévky

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 9
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
vybrat
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
brambory (X)
Chod:
polévky (X)
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1   Další >
1.
Foto Savojská bramborová polévka
2 cibule, 5 mrkví, 4 brambory, 60 g másla, 2 lžičky hladké mouky, 1.5 l vody, muškátový oříšek, sůl, polévkové koření
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
2.
Foto Bramborová polévka s houbami
4 brambory, 1 mrkev, 1 petržel, 1/2 menšího celeru, kousek květáku a pórku, 3 stroužky česneku, 2 lžíce sušených hub, 4 lžíce hladké mouky, 3 lžíce tuku na jíšku, 5 hrnků vody, kmín, sůl, majoránku, petrželka dle potřeby
  • 4.4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.4 z 5, hodnotilo 16 lidí
3.
Bramboračka se slaninou
500 g brambor, 1 l zeleninového vývaru z kostky, 25 g sušených hříbků, 40 g anglické slaniny, 2 snítky majoránky, 100 g smetany ke šlehání, sůl, bílý pepř, strouhaný muškátový oříšek
  • 3.7/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3.7 z 5, hodnotilo 7 lidí
4.
Foto Česneková polévka s houbami
česnek, houby, rostlinný tuk, sůl a pepř, kmín, bramborové kostky, jíška
  • 4.3/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.3 z 5, hodnotilo 24 lidí
5.
Jemná bramborová polévka
300 g brambor, 100 g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel), 1 l vody, 50 g másla, 1 cibule, 1/4 l smetany, 2 žloutky, petrželka, sůl, mletý pepř
  • 4.6/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.6 z 5, hodnotilo 27 lidí
6.
Foto Selská bramboračka
300 g brambor, 1 mrkev, 1 petržel, 1/2 celeru, 1 list kapusty, 1 pórek, 2 stroužky česneku, hrst sušených hub nebo několik čerstvých, 2 lžíce sádla, 2 lžíce hladké mouky, 1 masox, 1/2 lžičky kmínu, pepř, sůl, 1/2 lžičky majoránky, petrželová a celerová nať
  • 4.6/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.6 z 5, hodnotilo 34 lidí
7.
Bramborová polévka s krutony
1 kg moučnatých brambor, 1 cibule, 4 lžíce másla, sůl, pepř, 1 lžička kmínu, 1 lžička mleté sladké papriky, 1,2 l zeleninového vývaru (z kostky), 2 měna papriky, 4 plátky bílé veky, 200 g zakysané smetany (10% tuku), sekaná pažitka na ozdobení
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 24 lidí
8.
Kmínová polévka
200 g brambor, 1 vejce, 4 lžíce kmínu, 1,5 l vody, 1 kostka bujónu, celerová nať, 1 mrkev, petrželka, 1 malá cibule, mletý pepř a sůl
  • 4.6/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.6 z 5, hodnotilo 14 lidí
9.
Farmářská polévka
120 g brambor, 1 l vody, 1 l hovězího vývaru, 80 g vařeného hovězího masa, 4 stroužky česneku, 60 g sterilovaného hrášku, 2 lžíce libečku, 150 g krupek, 60 g sušených hub, 120 g směsi kořenové zeleniny, 2 lžíce sádla, 1 cibule, polévkové koření, 1 hrst petrželky, 8 kuliček celého pepře, 2 kuličky nového koření, kmín, mletý pepř a sůl
  • 4.9/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.9 z 5, hodnotilo 9 lidí

Řazení:
< Předchozí   1   Další >

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS