ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: česká, hovězí maso

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 64
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
česká (X)
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
hovězí maso (X)
Chod:
vybrat
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1 3 4 5  
1.
Foto Tatarský biftek
hovězí svíčková 800gr-1000gr (může být i falešná nebo mladé pěkné hovězí zadní nejlépe od soukromníka), 2 žloutky, nadrobno nakrájená malá cibule, 2-3 lžíce hořčice, 2-3 lžíce kečup, 1/2 lžičky sladké mleté papriky, 1/3 lžičky mletý kmín, drcený nebo mletý bílý pepř, sůl, pár kapek chilli omáčky, lžička maggi, česnek až na topinky, olej, chleba na topinky
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
2.
Gulášová polévka
200g hovězího masa bez kosti, 1 1/2 l vody, 100g cibule, 150 g brambor, 50g sádla, 15 g mleté papriky (podle chuti může být i mírně pálivá), 1 rajče (nebo 1 lžíce protlaku), 2 stroužky česneku, 40g hladké mouky, mletý pepř, majoránka, kmín, polévkové koření, petrželka, sůl
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
3.
Polévka s mletým masem
250g hovězího masa, 1 1/2 l vody, cibule, několik kuliček pepře, sůl, 20 g tuku, 30 g hladké mouky, 2 dl mléka, žloutek, pažitka
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
4.
Polévka z hovězího masa a hrášku
30 dkg hovězího masa, 1 lžička oleje, 1 cibule, 300 g mraženého hrášku, 4 rajčata dle chuti:sůl a zelená petrželka, 1 lžička másla a mouky
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
5.
Sekaná
1 kg mletého masa (3/4 vepřového a 1/4 hovězího), 1 menší nakrájená cibule, 4 stroužky rozdrceného česneku, 3 vejce, trochu vody, 2 namočené housky, 60 g slaniny nakrájené na kostičky, sůl, pepř, majoránka, strouhanka nebo trochu hladké mouky na zahuštění
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
6.
Salát z marinovaného hovězího líčka
1/2kg hovězího líčka Marináda:4 lžíce oleje, 2 lžíce octa, nebo citronové šťávy, 1 menší cibule, 2 lžičky hořčice, 1 lžička utřených sardelí, nebo sardelové pasty, vorčesterská omáčka Na obložení:3 kyselé okurky, 3 zralá rajčata
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
7.
Drátenická kapsa
1 kg roštěnky, 150 g slaniny, 100 g oleje, 150 g žampionů, 250 g cibule, kečup, worcester, sůl, pepř, feferonky, sladká ml. paprika, hladká mouka, vývar, hořčice, červené víno
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
8.
Svíčková po námořnicku
750g svíčkové, 30g slaniny, 20g sardelových řezů, sůl, pepř, 120g cibule, 80g oleje, 25g česneku, 250g rajčat, 50g rajčatového protlaku, 0,5dl vývaru
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
9.
Hovězí s mrkví
500g hovězího masa, 500g mrkve, máslo, masox, 2 dl smetany, 1 lžíce hladké mouky, sůl
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
10.
Drátenická kapsa
1 kg roštěnky, 150 g slaniny, 100 g oleje, 150 g žampionů, 250 g cibule, kečup, worcester, sůl, pepř, feferonky, sladká ml. paprika, hladká mouka, vývar, hořčice, červené víno
  • 4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 z 5, hodnotilo 1 lidí
11.
Plzeňské roštěnky
4 roštěnky, 2 párky, 1 větší cibule, 1 ČL sladké papriky, 2 PL hladké mouky, 1 sklenka světlého piva, 1 bobkový list, sůl, pepř, olej, kolečka smažené cibule na ozdobu
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
12.
Zapečené roštěnky se sýrem
4 roštěnky, 2 lžíce oleje, 4 plátky sýra, mletý černý pepř, sůl, tuk na vymazání zapékací mísy
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
13.
Moravský pivní guláš
500 g hovězí kližky, 100 g oleje, 300 g cibule, 2 lžičky sladké mleté papriky, 80 g rajského protlaku, 2 brambory, 500 ml tmavého piva, 1 feferonka, kmín, sůl
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
14.
Hovězí maso na houbách
4 hovězí pátky (nejlépe roštěnky), 250 g hub, 1 cibule, 50 g slaniny, sklenka vína, 1 lžíce hladké mouky, sůl, drcený kmín, pepř, olej, podle chuti zakysaná smetana, citronová šťáva
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
15.
Hovězí z vinice
750 g zadního hovězího, 2 PL sádla, 1 velká cibule, 2 KL sladké papriky (nejlépe uzené), 2 KL Harmonie chuti nebo Podravky, pepř, špetka drceného kmínu, 1 sklenička hub ve slaném nálevu, 3/4 l suchého červeného vína, špetka majoránky, pomeranč na ozdobu
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí

Řazení:
< Předchozí   1 3 4 5  

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS