ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: jugoslávská, vepřové maso

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 4
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
jugoslávská (X)
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
vepřové maso (X)
Chod:
vybrat
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1   Další >
1.
Listový závin plněný mletým masem
listové těsto, mleté maso - můžete použít hovězí, vepřové, jehněči anebo smíchat víc druhů, je to chutnější, sůl, pepř, cibule, popř. pálivá paprika, chilli, olej na osmahnutí masa, mouka na vyválení těsta
  • 3.3/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3.3 z 5, hodnotilo 4 lidí
2.
Vepřový paprikáš
500 g libového vepřového masa, 2 lžíce oleje, 1 menší cibule, 1 lžíce mleté sladké papriky, 1 zelený paprikový lusk, 2 rajčata, 0,2 l smetany, 1 lžíce polohrubé mouky, sůl
  • 4.5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.5 z 5, hodnotilo 48 lidí
3.
Samoborské kotlety
4 vepřové kotlety, 100 g sádla, 500 g brambor, 4 stroužky česneku, petrželová nať, sůl
  • 4.9/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.9 z 5, hodnotilo 8 lidí
4.
Čevab na rožni
800 g vepřového masa (panenky, pečínky nebo kýty), 1 cibule, sůl, mletý pepř, olej
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 7 lidí

Řazení:
< Předchozí   1   Další >

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS