Brambory na loupačku s avokádovým dipem
- Přidat foto
-
Reklama
Lehký oběd, na kterém si pochutnají nejen dietáři.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Brambory dobře umyjeme a s kmínem uvaříme doměkka.
2.
Mezitím rozpůlíme avokáda, vyjmeme pecku a lžící vyškrábneme dužninu. Polovinu jednoho avokáda nakrájíme na malé kostičky a zakápneme lžící citronové šťávy. Zbylé avokádo rozmělníme s jednou lžící citronové šťávy, pepřem, sýrem feta a zjemníme tvarohem. Dle chuti přidáme chili.
3.
Brambory slijeme, pokapeme 2-3 lžícemi olivového oleje. Přidáme avokádový dip, zasypeme nakrájeným avokádem, pažitkou a dle chuti chili.
4.
Tip: K bramborám s avokádovým dipem se hodí volské oko nebo vajíčko uvařené natvrdo.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 25 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Sarrien |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 59 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
630.65 kcal |
Protein |
18.60 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
51.62 g
6.27 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
35.41 g
11.53 g
|
Reklama
Reklama