Kuřecí křídla na zelí
- Přidat foto
-
Reklama
Jídla z jednoho hrnce miluje zkrátka každý. Rychlá příprava, jednoduché pečení a málo nádobí v kuchyni. Vyzkoušejte kuřecí křídla pečená na kysaném zelí. Výborná jsou i po studenu.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Pekáč vymažeme sádlem a vetřeme do dna a stěn prolisovaný česnek. Brambory nakrájíme na plátky, cibuli na kostičky.
2.
Na dno pekáče dáme cibuli. Na ni vrstvu brambor a posypeme grilovacím kořením a kmínem.
3.
Na okořeněné brambory dáme vrstvu kysaného zelí a další vrstvu brambor. Znovu okořeníme a znovu vrstvu kysaného zelí.
4.
Naplníme celý pekáč, poslední vrstva bude zelí. Nahoru dáme kuřecí křídla, ta posypeme z obou stran grilovacím kořením. Podlijeme trochou vody. Na dně pekáče bude asi 1 cm vody.
5.
Dáme péct na hodinu, na 200 stupňů. Poté na 15 minut odklopíme a dopečeme kuřecí křídla do zlatova.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 1 hod 10 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 58 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
1,707.10 kcal |
Protein |
82.59 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
175.87 g
15.64 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
62.78 g
19.30 g
|
Reklama
Reklama