Ledový salát s lososem a sušenými rajčaty
Když si připravuji oběd na cesty, ráda sáhnu po nejrůznějších salátech. Výborný salát je s lososem. Doplňte jej pečivem. Pochutnáte si a výborně vás zasytí.
Reklama
Postup přípravy
1.
Rybu opláchněte a z obou stran osolte. Zakapejte citrónovou šťávou a nechejte chvíli na talířku při pokojové teplotě. Na pánvi rozehřejte máslo, opečte krátce stranu s kůží. Otočte a opečte druhou stranu. Celkem stráví ryba na pánvi asi 7 minut.
2.
Zeleninu očistěte, omyjte a nakrájejte do misky na drobné kousky.
3.
V menší misce smíchejte dresink. Do jogurtu prolisujte česnek, smíchejte s hořčicí a pepřem. Nechejte asi 10 minut v chladu.
4.
Přimíchejte dresink k zelenině, přidejte lososa a sušená nakládaná rajčata a můžete podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
575.72 kcal |
Protein |
28.87 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
19.48 g
13.72 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
41.66 g
19.95 g
|
Reklama
Reklama