Sójové Kung pao

Znáte to, když máte v hlavě chuť z dětství a chcete si to uvařit, zkoušíte plno způsobů a přesto se nemůžete trefit? Nevadí, tímto zkoušením, objevuji nové a nové chutě!

Reklama

Ingredience

Na marinádu

Na sójové nudličky

Dále

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Nudličky nejraději marinuji den předem. Chuť je pak výraznější, ale dají se marinovat i půl hodiny předem.
2.
Každopádně dáme vařit vývar, nebo vodu se zeleninovým bujónem a přidáme lžíci tamari. Až se vývar začne vařit, přidáme sójové nudličky a vaříme 20 minut.
3.
Když se nudličky vaří, připravíme si marinádu. Nakrájíme cibuli a smícháme s ostatními ingredienci.
4.
Poté přidáme nudličky a necháme uležet.
5.
Když se nám nudličky dostatečně namarinovali, připravíme si wok pánev. A na trošce oleje orestujeme nakrájený pórek na šikmé kolečka, červenou papriku a arašídy.
6.
Pak už jen přidáme marinované nudličky, stroužek česneku, pepř a restujeme, než se vše dostatečně prohřeje.
7.
Podáváme s bramboráky, nebo rýží.
8.
Tip: Pokud chcete více „šťávy“ stejné množství na marinádu si připravíme v den restování a přidáme do pánve společně s nudličky.

Od: Liška, 11.3.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 1 hod 30 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Liška
Cena ingrediencí: 1 × porce = 37 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
583.29 kcal
Protein
35.94 g
Sacharidy
z toho cukr
21.93 g
10.94 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
38.77 g
5.06 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama