Polévka Gazpacho

Znáte seriál Červený trpaslík? Já ho mám velice ráda, proto jsem musela vyzkoušet proslulou polévku Gazpacho. Pokud seriál neznáte, doporučuji si pustit, abyste věděli, že polévka Gazpacho se podává studená 🙂

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Na tuto polévku snad ani není potřeba psát složitý postup.
2.
Jednoduše všechno omyjete, oloupete, nakrájíte na kousky a společně s kořením, olejem a octem hodíte do mixéru.
3.
Mixujete do hladka a podáváte zdobené krutonky a jarní cibulkou. (Tentokrát jsem dělala z žitného chleba a opekla jsem jen na kontaktním grilu).
4.
Tip: Pokud máte problém s cibulí, je možno vynechat, nebo dát opravdu jen malé množství, jinak je v polévce docela cítit.

Od: Liška, 22.6.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Liška
Cena ingrediencí: 1 × porce = 32 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
214.85 kcal
Protein
4.16 g
Sacharidy
z toho cukr
16.63 g
10.38 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
13.99 g
1.91 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama