Hřibová smaženice
- Přidat foto
-
Reklama
Jelikož se nám rozjela hřibová sezóna, přidávám recept na klasickou smaženici.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Nakrájíme si houby na kostičky. Poté cibuli na kostičky.
2.
Rozehřejeme sádlo v hlubší pánvi a přidáme na něj cibuli a drcený kmín. Opečeme a nasypeme nakrájené houby. Houby musíme aspoň 15 minut tepelně upravovat.
3.
Po 15-20 minutách přilijeme rozklepnuté vejce a na kostky nakrájenou papriku, osolíme, opepříme a čekáme až se nám směs zahustí.
4.
Můžeme dozdobit čerstvou pažitkou, zeleninou a hlavně pečivem.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 20 min vaření 30 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 5 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
154.04 kcal |
Protein |
8.42 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
4.88 g
3.43 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
10.97 g
3.95 g
|
Reklama
Reklama