Chipsy z máslové dýně s česnekovým dipem
- Přidat foto
-
Reklama
Chipsy z dýně jsou zdravější náhradou klasických chipsů. Doporučuji pro děti.
Reklama
Ingredience
Česnekový dip
Postup přípravy
1.
Očištěnou dýni si nakrájíme na tenké plátky a klademe na olejem vymazaný plech.
2.
Posypeme tymiánem a pečeme v troubě nebo grilu. Teplota okolo 180 stupňů. Je potřeba chipsy hlídat, rychle se spálí.
3.
Po upečení osolíme a připravíme si dip.
4.
Smícháme kysanou smetanu s prolisovaným česnekem, osolíme, opepříme a můžeme podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 20 min vaření 35 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 8 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
530.81 kcal |
Protein |
10.35 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
34.37 g
25.73 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
37.71 g
8.81 g
|
Reklama
Reklama