Kmínová polévka s bulgurem
- Přidat foto
-
Reklama
Oblíbená kmínová polévka může být hezky hustá, a to díky pohankové mouce a bulguru. Vyzkoušejte ji.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Brambory a mrkev oškrábeme. Brambory nakrájíme na kostičky, mrkev na kolečka. Dáme vařit do vody s bujónem a kmínem. Vaříme asi 10 minut.
2.
Poté přecedíme a necháme si vývar stranou. Brambory a mrkev znovu zalijeme vodou a vytáhneme obracečkou. Tím se zbavíme kmínu.
3.
Připravíme si zásmažku ze sádla a pohankové mouky. Jakmile mouka zpění, zalijeme ji kmínovým vývarem. Přidáme bulgur a vaříme asi 10 minut.
4.
Nakonec vmícháme mrkev a brambory. Společně vaříme asi 5 minut. Můžeme dosolit. Vypneme a vmícháme rozšlehané vejce.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 20 min vaření 30 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 10 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
380.22 kcal |
Protein |
11.45 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
52.35 g
4.36 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
11.31 g
3.95 g
|
Reklama
Reklama