Kuřecí segedínský guláš
- Přidat foto
-
Reklama
Tento recept je dietní verze oproti klasickému segedínu. Není zahuštěný moukou a je neuvěřitelně rychlý na přípravu.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Do tlakového hrnce si dáme rozpustit sádlo a na něm opečeme cibuli na kostky společně s novým kořením a bobkovým listem.
2.
Mezitím si nakrájíme maso na kousky a přidáme k cibuli. Osolíme, opepříme a maso mícháme dokud se nám nezatáhne.
3.
Zaprášíme paprikou, zalijeme vývarem a přidáme překrájené zelí.
4.
Zavřeme tlakový hrnec a jak nám začne syčet tak necháme 20 minut vařit. Poté odstavíme z plotny a necháme hrnec v klidu, dokud pára nevyprchá.
5.
Hrnec otevřeme a přidáme obě smetany. Poté můžeme dochutit a podáváme. Můžeme při podávání zdobit kysanou smetanou.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
20 min příprava 20 min vaření 40 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 44 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
592.64 kcal |
Protein |
39.29 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
15.74 g
10.97 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
40.27 g
21.04 g
|
Reklama
Reklama