Kuřecí segedínský guláš

Tento recept je dietní verze oproti klasickému segedínu. Není zahuštěný moukou a je neuvěřitelně rychlý na přípravu.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Do tlakového hrnce si dáme rozpustit sádlo a na něm opečeme cibuli na kostky společně s novým kořením a bobkovým listem.
2.
Mezitím si nakrájíme maso na kousky a přidáme k cibuli. Osolíme, opepříme a maso mícháme dokud se nám nezatáhne.
3.
Zaprášíme paprikou, zalijeme vývarem a přidáme překrájené zelí.
4.
Zavřeme tlakový hrnec a jak nám začne syčet tak necháme 20 minut vařit. Poté odstavíme z plotny a necháme hrnec v klidu, dokud pára nevyprchá.
5.
Hrnec otevřeme a přidáme obě smetany. Poté můžeme dochutit a podáváme. Můžeme při podávání zdobit kysanou smetanou.

Od: Petuler, 6.2.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min příprava
20 min vaření
40 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 44 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
592.64 kcal
Protein
39.29 g
Sacharidy
z toho cukr
15.74 g
10.97 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
40.27 g
21.04 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama