Drožďová polévka s fazolkami

Klasická česká polévka s charakteristickou chutí droždí. Recept našich babiček a prababiček.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Na pánvi rozehřejeme sádlo a dáme osmažit cibulku nakrájenou na kostičky. Přidáme kvasnice a dlouze restujeme. Na pánvi se droždí začne přichytávat. Poté pánev vypneme.
2.
Hrnec naplníme vodou, přidáme na kostky nakrájené brambory, vegetu a pokrájené fazolové lusky.
3.
Přivedeme k varu a vmícháme směs z pánve. Povaříme do změknutí brambor.
4.
Dochutíme solí a pepřem.

Od: Ráďa 78, 25.3.2020

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
20 min vaření
25 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 8 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
255.75 kcal
Protein
7.36 g
Sacharidy
z toho cukr
28.62 g
3.82 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
10.42 g
3.92 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama