Drožďová polévka s fazolkami
- Přidat foto
-
Reklama
Klasická česká polévka s charakteristickou chutí droždí. Recept našich babiček a prababiček.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Na pánvi rozehřejeme sádlo a dáme osmažit cibulku nakrájenou na kostičky. Přidáme kvasnice a dlouze restujeme. Na pánvi se droždí začne přichytávat. Poté pánev vypneme.
2.
Hrnec naplníme vodou, přidáme na kostky nakrájené brambory, vegetu a pokrájené fazolové lusky.
3.
Přivedeme k varu a vmícháme směs z pánve. Povaříme do změknutí brambor.
4.
Dochutíme solí a pepřem.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 20 min vaření 25 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 8 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
255.75 kcal |
Protein |
7.36 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
28.62 g
3.82 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
10.42 g
3.92 g
|
Reklama
Reklama