Česnekové řízky
- Přidat foto
-
Reklama
Česká klasika v podobě smaženého řízku může být mnohem chutnější. Stačí si připravit jednoduchou pastu a nechat řízky chvíli marinovat.
Reklama
Ingredience
Na obalování
Postup přípravy
1.
Plátky krkovičky naklepeme a z obou stran osolíme a opepříme. V malé misce si smícháme prolisovaný česnek, oregano a kečup. Plátky natřeme z obou stran a uložíme do uzavíratelné misky do lednice.
2.
Necháme v lednici alespoň jednu hodinu, ale čím déle, tím lépe.
3.
Poté vytáhneme a společně s pastou obalíme v trojobalu.
4.
Smažíme na rozehřátém sádle dozlatova.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
20 min příprava 20 min vaření 3 hod celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 32 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
402.89 kcal |
Protein |
36.98 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
12.20 g
4.26 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
22.71 g
6.46 g
|
Reklama
Reklama