Low carb celerová polévka
- Přidat foto
-
Reklama
Celerová polévka patří mezi moje oblíbené. Polévka je zahuštěná máslovou dýní. Skvěle chutná po celeru a přitom je velmi jemná.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Nakrájíme si celer a cibuli na kostky. Můžou být klidně větší protože polévku budeme mixovat.
2.
V hrnci si rozehřejeme máslo a celer společně s cibulí na něm opečeme, přidáme kostky dýně, posypeme tymiánem a vše společně orestujeme.
3.
Zalijeme zeleninovým vývarem, přikryjeme poklicí a vaříme do změknutí.
4.
Po změknutí polévku rozmixujeme tyčovým mixérem, přidáme smetanu, sůl, podle potřeby pepř.
5.
Při podávání do polévky vložíme nastrouhaný sýr a petrželku.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 30 min vaření 40 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 20 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
402.01 kcal |
Protein |
13.71 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
22.13 g
12.38 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
28.16 g
17.61 g
|
Reklama
Reklama