Rychloutopenci
- Přidat foto
-
Reklama
Znáte to, když dostanete chuť na utopence, ale nechce se vám čekat mnoho dní, než se pořádně zaleží. Proto je tady recept na rychloutopence, které můžete jíst už několik hodin po naložení.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Špekáčky si rozpůlíme, nakrájíme na půl kolečka a vložíme do mísy.
2.
Cibuli si nakrájíme na kolečka a přidáme do mísy společně s ostatním kořením.
3.
Zalijeme vlažnou vodou, octem, přidáme deko a cukr. Dobře promícháme a necháme uležet v teple.
4.
Za pár hodin můžeme znova osolit, okyselit a můžeme podávat s čerstvým pečivem a chilli papričkou.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
20 min příprava 20 min celkem |
Množství: | 5 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 11 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
300.54 kcal |
Protein |
9.62 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
11.39 g
5.68 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
22.72 g
7.56 g
|
Reklama
Reklama