Gulášová polévka z patizonu

Máte velkou úrodu patizonů a už nevíte co s nimi? Zkuste si uvařit tuhle rychlou polévku.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
V hrnci si rozehřejeme olej. Do hrnce nasypeme cibuli nakrájenou na kostičky společně s kostičkami slaniny. Restujeme.
2.
Přisypeme papriku, mouku, krátce opečeme a zalijeme vodou. Vložíme bujón a přivedeme k varu.
3.
Oloupaný a vydlabaný patizon si nakrájíme na kostky a vložíme do hrnce. Vaříme do změknutí.
4.
Po změknutí odstavíme z plotny, přidáme prolisovaný česnek, majoránku a podle potřeby osolíme. Můžeme podávat.

Od: Petuler, 6.8.2021

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 5 min příprava
20 min vaření
25 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 20 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
260.20 kcal
Protein
9.36 g
Sacharidy
z toho cukr
13.15 g
7.06 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
18.27 g
5.37 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama