Gulášová polévka z patizonu
- Přidat foto
-
Reklama
Máte velkou úrodu patizonů a už nevíte co s nimi? Zkuste si uvařit tuhle rychlou polévku.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
V hrnci si rozehřejeme olej. Do hrnce nasypeme cibuli nakrájenou na kostičky společně s kostičkami slaniny. Restujeme.
2.
Přisypeme papriku, mouku, krátce opečeme a zalijeme vodou. Vložíme bujón a přivedeme k varu.
3.
Oloupaný a vydlabaný patizon si nakrájíme na kostky a vložíme do hrnce. Vaříme do změknutí.
4.
Po změknutí odstavíme z plotny, přidáme prolisovaný česnek, majoránku a podle potřeby osolíme. Můžeme podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 20 min vaření 25 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 20 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
260.20 kcal |
Protein |
9.36 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
13.15 g
7.06 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
18.27 g
5.37 g
|
Reklama
Reklama