Pikantní smažený květák obalovaný v kukuřičné strouhance
- Přidat foto
-
Reklama
Máte rádi smažený květák? Vyzkoušejte ho tentokrát jinak. Chutná výborně.
Reklama
Ingredience
Těstíčko na obalování
Postup přípravy
1.
Květák si opláchneme a vložíme do vařící vody. Vaříme zhruba 10 minut, tak aby nám zůstal křupavý. Necháme vychladnout a rozebereme na růžičky.
2.
V misce si smícháme všechny ingredience na těstíčko.
3.
Vychladlý květák obalujeme v těstíčku a potom vložíme do kukuřičné strouhanky, obalíme ze všech stran.
4.
Vkládáme do horkého oleje a smažíme z obou stran do zlatova. Můžeme podávat s vařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 15 min vaření 25 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 20 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
425.81 kcal |
Protein |
14.26 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
73.10 g
6.70 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
7.13 g
1.72 g
|
Reklama
Reklama