Masový špíz s uzeninou

Špíz je ideální jídlo na zpracování všeho, co máte v lednici. Můžete použít všechnu uzeninu, zeleninu, maso a udělat si ho dle své chuti.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Maso si opláchneme a nakrájíme na větší kousky. Osolíme, opepříme, posypeme paprikou, tymiánem a promícháme.
2.
Klobásu si nakrájíme na kolečka, slaninu na kousky, cibuli na měsíčky.
3.
Vezmeme si jehlu na špíz a střídavě napichujeme maso, cibuli, slaninu, cibuli, klobásku až do úplného spotřebování surovin.
4.
Špíz vložíme do malého pekáče, podlijeme trochou vody, vložíme do trouby a pečeme do změknutí.
5.
Můžeme podávat s vařeným bramborem, brusinkami, dipem, zeleninou nebo jen tak s pečivem.

Od: Petuler, 26.10.2021

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
20 min vaření
30 min celkem
Množství: 1 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 66 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
888.93 kcal
Protein
57.82 g
Sacharidy
z toho cukr
12.31 g
7.07 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
66.72 g
21.71 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama