Masový špíz s uzeninou
- Přidat foto
-
Reklama
Špíz je ideální jídlo na zpracování všeho, co máte v lednici. Můžete použít všechnu uzeninu, zeleninu, maso a udělat si ho dle své chuti.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Maso si opláchneme a nakrájíme na větší kousky. Osolíme, opepříme, posypeme paprikou, tymiánem a promícháme.
2.
Klobásu si nakrájíme na kolečka, slaninu na kousky, cibuli na měsíčky.
3.
Vezmeme si jehlu na špíz a střídavě napichujeme maso, cibuli, slaninu, cibuli, klobásku až do úplného spotřebování surovin.
4.
Špíz vložíme do malého pekáče, podlijeme trochou vody, vložíme do trouby a pečeme do změknutí.
5.
Můžeme podávat s vařeným bramborem, brusinkami, dipem, zeleninou nebo jen tak s pečivem.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 20 min vaření 30 min celkem |
Množství: | 1 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 66 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
888.93 kcal |
Protein |
57.82 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
12.31 g
7.07 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
66.72 g
21.71 g
|
Reklama
Reklama