Spaghetti aglio olio e peperoncino

Tradiční italský pokrm. Můžete jej posypat parmazánem nebo sýrem pecorino, avšak podle tradičního receptu se sýr nepřidává. Pokud postrádáte bílkoviny, můžete pokrm obohatit třeba o krevety.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Špagety uvaříme v osolené vodě a vodu nevyléváme, budeme ji ještě potřebovat.
2.
Na studenou pánev dáme olej a přidáme na plátky nakrájený česnek a nadrobno nasekanou feferonku. Česnek a feferonku zlehka osmahneme, česnek se nesmí spálit ani zhnědnout.
3.
Promícháme s uvařenými špagetami, přidáme trošku vody ze špaget a promícháme.
4.
Posypeme petrželovou naťí a podáváme.

Od: Snuttig&Nici, 16.10.2017

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
5.0
hodnotit
Čas: 20 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Snuttig&Nici
Cena ingrediencí: 1 × porce = 16 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
591.81 kcal
Protein
13.76 g
Sacharidy
z toho cukr
74.71 g
3.06 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
24.33 g
3.29 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama