Spaghetti aglio olio e peperoncino
- Přidat foto
-
Reklama
Tradiční italský pokrm. Můžete jej posypat parmazánem nebo sýrem pecorino, avšak podle tradičního receptu se sýr nepřidává. Pokud postrádáte bílkoviny, můžete pokrm obohatit třeba o krevety.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Špagety uvaříme v osolené vodě a vodu nevyléváme, budeme ji ještě potřebovat.
2.
Na studenou pánev dáme olej a přidáme na plátky nakrájený česnek a nadrobno nasekanou feferonku. Česnek a feferonku zlehka osmahneme, česnek se nesmí spálit ani zhnědnout.
3.
Promícháme s uvařenými špagetami, přidáme trošku vody ze špaget a promícháme.
4.
Posypeme petrželovou naťí a podáváme.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 20 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Snuttig&Nici |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 16 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
591.81 kcal |
Protein |
13.76 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
74.71 g
3.06 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
24.33 g
3.29 g
|
Reklama
Reklama