BBQ šneci
- Přidat foto
-
Reklama
Variant na slané šneky je nesčetně. Můžete do nich přidat prakticky cokoliv, co máte rádi. Moje nejoblíbenější verze je s BBQ omáčkou a čedarem.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Rozbalíme si listové těsto tak, abychom ho měli kratší stranou na výšku. Potřeme BBQ omáčkou cca 5 cm od horního okraje.
2.
Na omáčku položíme slaninu, na slaninu šunku a na šunku eidam. Následně na eidam nasypeme nastrouhaný čedar a začínáme od spodu motat. Pořádně utáhneme.
3.
Následně krájíme na cca 1-1,5cm široké plátky. Ty pokládáme na plech vyložený pečicím papírem tak, aby ležely náplní nahoru.
4.
Rozšleháme si vejce a šneky potíráme. Zasypeme troškou koření na grilovaný sýr a zasypeme zbytkem strouhaného čedaru.
5.
Pečeme v troubě předehřáté na 180°C asi 10 minut a poté stáhneme na 130°C a pečeme, dokud nám šneci nezezlátnou.
6.
Šneci se dají jíst ještě za tepla, ale i za studena jsou vynikající. Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 20 min vaření 30 min celkem |
Množství: | 20 × porce |
Autor: | Zuzana |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 8 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
142.78 kcal |
Protein |
5.35 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
6.35 g
0.16 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
10.58 g
3.38 g
|
Reklama
Reklama