Jogurtovo-česneková majonéza
- Přidat foto
-
Reklama
Není nad domácí majonézu – tuto nejlépe využijete k masu a bramborám či jako dip k zeleninové svačince.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Smícháme jogurt s hořčicí.
2.
Pomalu přidáváme olej, až majonéza zhoustne tak, jak potřebujeme.
3.
Následně přidáme prolisovaný česnek a kečup.
4.
Znovu promícháme a dle potřeby dochutíme solí.
5.
Nakonec přidáme čerstvou bazalku (primárně pro ozdobu ale zároveň dodá majonéze ještě takový šmrnc:-)).
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Zuzana |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 4 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
63.47 kcal |
Protein |
1.64 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
3.37 g
2.19 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
4.93 g
1.25 g
|
Reklama
Reklama