Pečený králík s hořčicí a smetanou

Šťavnaté králičí maso v jemné smetanové omáčce s příchutí hořčice a pečené slaniny. Jako přílohu můžete podávat dušenou rýži.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Maso opláchneme, osušíme a vložíme do pekáče.
2.
Ze všech stran osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Poklademe plátky slaniny.
3.
Maso zasypeme nasekanou cibulí. Přilijeme smetanu a vložíme do trouby. Pečeme při teplotě 180 stupňů do měkka. Zhruba 60 minut. Záleží na tom, jakou část masa pečete. Během pečení obracíme a podléváme.
4.
Po upečení můžeme podávat s dušenou rýží.

Od: Petuler, 2.12.2023

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min příprava
1 hod vaření
1 hod 10 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Petuler
Cena ingrediencí: 1 × porce = 93 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
818.04 kcal
Protein
63.70 g
Sacharidy
z toho cukr
14.96 g
7.68 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
54.37 g
28.34 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama