Pečený králík s hořčicí a smetanou
- Přidat foto
-
Reklama
Šťavnaté králičí maso v jemné smetanové omáčce s příchutí hořčice a pečené slaniny. Jako přílohu můžete podávat dušenou rýži.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Maso opláchneme, osušíme a vložíme do pekáče.
2.
Ze všech stran osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Poklademe plátky slaniny.
3.
Maso zasypeme nasekanou cibulí. Přilijeme smetanu a vložíme do trouby. Pečeme při teplotě 180 stupňů do měkka. Zhruba 60 minut. Záleží na tom, jakou část masa pečete. Během pečení obracíme a podléváme.
4.
Po upečení můžeme podávat s dušenou rýží.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 1 hod vaření 1 hod 10 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 93 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
818.04 kcal |
Protein |
63.70 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
14.96 g
7.68 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
54.37 g
28.34 g
|
Reklama
Reklama