Krémová tarhoňa s rajčaty a parmazánem
- Přidat foto
-
Reklama
Krémová tarhoňa s rajčaty a parmazánem je chutné a krémové jídlo, které kombinuje jemnou chuť tarhoně s bohatou rajčatovou omáčkou a slaninou. S parmazánem a čerstvou petrželkou se stává opravdovou delikatesou.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Na pánvi si osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme nakrájenou slaninu na malé kostičky a opečeme ji dozlatova.
2.
K orestované slanině přidáme najemno nakrájený česnek a krátce zarestujeme. Poté přidáme nakrájená rajčata a povaříme cca 10 minut, dokud rajčata nezměknou.
3.
Přilijeme vývar, smetanu a přisypeme tarhoňu. Mícháme, dokud se tarhoňa uvaří, což trvá přibližně 7 minut. Pokud je potřeba, přidáme ještě trochu vývaru.
4.
Jakmile je tarhoňa měkká, stáhneme ji z plotny a vmícháme parmazán. Osolíme a opepříme dle chuti.
5.
Nakonec posypeme čerstvou petrželkou a můžeme podávat. Dobrou chuť! :-)
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
15 min příprava 20 min vaření 35 min celkem |
Množství: | 3 × porce |
Autor: | Zuzana |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 76 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
1,376.08 kcal |
Protein |
42.42 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
140.77 g
17.85 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
68.29 g
31.00 g
|
Reklama
Reklama