ekucharka.cz > Recepty > Procházení receptů

Recepty: ryba, chuťovky

Počet receptů odpovídajících Vašemu výběru je 8
Obsahuje text:
Národní kuchyně:
vybrat
Příležitosti:
vybrat
Hlavní ingredience:
ryba (X)
Chod:
chuťovky (X)
Diety:
vybrat

Řazení:
< Předchozí   1   Další >
1.
Matjesy v oleji
1 kg vykuchaných slanečků (bez hlav), 3–4 cibule, olej, celý pepř, bobkový list
  • 0/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hodnotilo 0 lidí
2.
Domácí pečenáče
500 g Filet z jakékoliv mořské ryby (může být i sladkovodní), 1 Hrnek octa 10°, 4,5 Hrnku vody, sůl, pepř, vegeta (podravka), magi, 3 velké cibule, 1 lžička cukru, 5 kuliček nového koření a celého pepře, 2 Bobkový list, Hladká mouka a vajíčko na obalení
  • 4.4/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.4 z 5, hodnotilo 9 lidí
3.
Plněná rajčata s tuňákem
2 vejce, 4 středně velká rajčata, trochu soli a pepře, 1 malá cibule, 150 g tuňáka v oleji, 2 lžíce majonézy, 4 olivy plněné paprikou, 2 lžíce sekané petrželky
  • 5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5 z 5, hodnotilo 9 lidí
4.
Matjesy v kameninovém henci
8 mírně slaných matjesových filetů, 150 ml jogurtu, 200 ml smetany, 1 paprika, 1 cibule, 2 sladko-kyselé okurky, 2 jablka, 1 malá konzerva ananasových řezů-280 g, 1 lžíce jemně nakrájeného kopru, trochu pepře, citrónová šťáva
  • 2.6/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2.6 z 5, hodnotilo 10 lidí
5.
Rybí chuťovka
300 g vařeného rybího masa, 0,3 l majonézy, 8 středně velkých tvrdých rajčat, 200 g vlašského nebo francouzského salátu, sůl a pepř, petrželka nebo pažitka
  • 4.8/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.8 z 5, hodnotilo 4 lidí
6.
Pirátský chléb
dvoje sardinky v oleji, 4 velké krajíce chleba, máslo, 4 vejce, 2 lžíce vody, 2 lžíce pokrmového tuku, 1 špetka soli, pepř na špičku nože, 4 lžíce sekané pažitky
  • 3.5/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3.5 z 5, hodnotilo 17 lidí
7.
Obložená žemle s tuňákem
4 žemle, máslo, 1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě, 4 velké listy hlávkového salátu, 2 vejce, 2 rajčata (případně klíčky ze sojových bobů)
  • 4.7/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.7 z 5, hodnotilo 10 lidí
8.
Pstruh pečený na roštu
4 pstruzi, máslo , sůl , kmín , petrželová nať
  • 4.7/5 Hvězd.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.7 z 5, hodnotilo 30 lidí

Řazení:
< Předchozí   1   Další >

Uživatel

Novinky mailem

Chete dostávat přehled nových receptů a novinek na email?

© 2003-2017 ekucharka.cz Všechna práva vyhrazena. Veřejné šíření obsahu tohoto serveru je zakázáno.
Reklama | Kontakt | RSS