Rybízová zmrzlina
- Přidat foto
-
Reklama
Červený rybíz je výborný čerstvý. Bohužel jej nestihneme v sezónně všechen spotřebovat. Zavařený červený rybíz už tak oblíbený není. To se rychle změní, když z něj připravíte domácí zmrzlinu.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Šťávu z kompotu, rybíz a tvaroh rozšleháme tyčovým mixérem.
2.
Přidáme postupně cukr. Sladká zavařenina může mít méně cukru.
3.
Směs nalijeme do formiček a dáme zamrazit.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 10 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 2 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
152.69 kcal |
Protein |
3.35 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
28.30 g
26.55 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
3.04 g
1.93 g
|
Reklama
Reklama