Smetanová zmrzlina s tvarohem a kefírem
- Přidat foto
-
Reklama
Výborná domácí zmrzlina, která je už při přípravě krásně hustá a nadýchaná. Nepodceňujte dlouhé a důkladné šlehání, zmrzlina se při nalévání musí pomalu táhnout, podobně jako hotový pudink.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Smícháme vše kromě smetany. Důkladně prošleháme mixérem. Přidáme smetanu a začneme pomalu zašlehávat.
2.
Šleháme alespoň 10 minut, hmota hezky zhoustne. Rozléváme do formiček na nanuky nebo do krabiček.
3.
Necháme důkladně zmrznout.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 12 hod celkem |
Množství: | 12 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 7 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
162.99 kcal |
Protein |
3.59 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
14.79 g
14.76 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
10.12 g
6.44 g
|
Reklama
Reklama