Jednoduché chilli con carne

Když jsem poprvé viděl, jak se připravuje v americké restauraci chilli con carne, na dlouhá léta jsem na něj přestal mít chuť. Po letech jsem vyzkoušel vlastní verzi. Kdo si chce pochutnat nesmí litovat času a peněz navíc, zakoupit si hovězí maso a směs si namlet doma.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Hovězí maso umeleme. Cibule rozkrájíme na kostičky. Rozehřejeme sádlo, dáme cibuli a maso. Zasypeme kořením a prolisujeme česnek. Přidáme nakrájenou kapii. Podlijeme trochou vody a za občasného míchání necháme na mírném ohni, dokud se hovězí maso nepropeče.
2.
Až je maso hotové, přidáme konzervu rajčat (celou) a konzervu fazolí (bez nálevu). Ochutíme cukrem a prohřejeme. Podáváme s pečivem.

Od: Ráďa 78, 3.3.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 40 min celkem
Množství: 8 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 23 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
146.02 kcal
Protein
12.22 g
Sacharidy
z toho cukr
16.58 g
8.23 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
13.85 g
2.06 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama