Jednoduché chilli con carne
- Přidat foto
-
Reklama
Když jsem poprvé viděl, jak se připravuje v americké restauraci chilli con carne, na dlouhá léta jsem na něj přestal mít chuť. Po letech jsem vyzkoušel vlastní verzi. Kdo si chce pochutnat nesmí litovat času a peněz navíc, zakoupit si hovězí maso a směs si namlet doma.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Hovězí maso umeleme. Cibule rozkrájíme na kostičky. Rozehřejeme sádlo, dáme cibuli a maso. Zasypeme kořením a prolisujeme česnek. Přidáme nakrájenou kapii. Podlijeme trochou vody a za občasného míchání necháme na mírném ohni, dokud se hovězí maso nepropeče.
2.
Až je maso hotové, přidáme konzervu rajčat (celou) a konzervu fazolí (bez nálevu). Ochutíme cukrem a prohřejeme. Podáváme s pečivem.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 40 min celkem |
Množství: | 8 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 23 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
146.02 kcal |
Protein |
12.22 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
16.58 g
8.23 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
13.85 g
2.06 g
|
Reklama
Reklama