Rybí filé na kořenové zelenině
- Přidat foto
-
Reklama
Jednoduchý recept na rychlý oběd v jednom hrnci.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Zeleninu oškrábeme, umyjeme a nakrájíme na malé kostičky. Brambory oloupeme, umyjeme a rozkrájíme na osminky.
2.
Nakrájenou zeleninu nasypeme do zapékací misky, přidáme brambory, osolíme a zakápneme olejem. Dobře promícháme.
3.
Rybí filé z obou stran posolíme a zasypeme oblíbeným kořením na ryby.
4.
Okořeněné filé položíme do zapékací misky na zeleninu a na každý kousek ryby dáme trošku másla. Mírně podlijeme vodou.
5.
Pečeme ve vyhřáté troubě na 200 °C cca 40 minut. Dle potřeby podlijeme.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 1 hod celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Sarrien |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 35 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
571.78 kcal |
Protein |
30.28 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
93.72 g
9.61 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
4.17 g
2.05 g
|
Reklama
Reklama