Rybí filé s brambory z jednoho hrnce
- Přidat foto
-
Reklama
Rybí filé je krásně šťavnaté, pokud jej zapečete společně s rajčaty a žampióny. Když připojíte brambory se smetanou, máte výborný pokrm z jednoho hrnce pro celou rodinu.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Větší zapékací mísu nebo pekáč vymažeme máslem a prolisovaným česnekem. Cibuli nakrájíme na proužky a polovinu dáme na dno.
2.
Brambory nakrájíme na kolečka. Polovinu dáme na cibuli. Posypeme částí kmínu, solí, pepřem a částí grilovacího koření.
3.
Přidáme druhou polovinu cibule, druhou polovinu brambor. Sůl, pepř, kmín, grilovací koření.
4.
Zalijeme 2/3 smetany a dáme pod poklici péct na 30 až 40 minut.
5.
Mezitím nakrájíme rajčata a žampiony.
6.
Na brambory přidáme rybí filé, opět, sůl, pepř, drcený kmín a grilovací koření z obou stran. Na rybí filé dáme rajčata a žampiony. Posolíme.
7.
Zalijeme zbytkem smetany.
8.
Přiklopíme poklicí a dáme péct na 30 minut.
9.
Nakonec oklopíme a dáme strouhaný sýr, krátce zapečeme a můžeme podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
20 min příprava 1 hod vaření 1 hod 30 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 67 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
1,116.05 kcal |
Protein |
48.14 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
111.76 g
14.83 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
49.00 g
30.72 g
|
Reklama
Reklama