Žampiónový krém
- Přidat foto
-
Reklama
Hebká a hezky nadýchaná polévka s jemnou chutí. Díky tomu, že jsou houby dobře rozmixované, boduje polévka i u těch, kteří se houbám v jiných jídlech vyhýbají. Vyzkoušejte ji.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Na pánvi rozehřejeme 2 lžíce sádla, přidáme nakrájenou cibuli na kostičky a žampiony. Přisypeme houbové koření, promícháme. Restujeme 5 až 10 minut.
2.
V hrnci rozehřejeme zbytek sádla, přidáme mouku a necháme mírně zhnědnout. Za stálého míchání přiléváme mléko. Do hustější kaše přidáme vodu a promícháme.
3.
Do základu vsypeme obsah pánve, ochutíme solí a pepřem.
4.
Důkladně promixujeme tyčovým mixérem a můžeme podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 20 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 18 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
423.57 kcal |
Protein |
7.94 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
20.33 g
9.35 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
34.52 g
13.55 g
|
Reklama
Reklama