Jemný žampionový krém
- Přidat foto
-
Reklama
Tento lahodný krém vás okouzlí svou bohatou chuťovou harmonií a krémovou texturou. Je ideální volbou pro předkrm nebo lehkou večeři, která potěší vaše chuťové buňky.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Na másle a cibulce si osmahneme nakrájené žampiony, lehce poprášíme hladkou moukou a zalijeme vývarem.
2.
Povaříme asi 15 minut a rozmixujeme ponorným mixérem (popř. propasírujeme).
3.
Přilijeme smetanu. Dochutíme houbovým kořením, solí, pepřem a nakonec přidáme nasekanou petrželku.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
20 min příprava 25 min vaření 45 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Zuzana |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 54 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
528.60 kcal |
Protein |
14.00 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
16.33 g
12.94 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
46.63 g
28.99 g
|
Reklama
Reklama