Jemný žampionový krém

Tento lahodný krém vás okouzlí svou bohatou chuťovou harmonií a krémovou texturou. Je ideální volbou pro předkrm nebo lehkou večeři, která potěší vaše chuťové buňky.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Na másle a cibulce si osmahneme nakrájené žampiony, lehce poprášíme hladkou moukou a zalijeme vývarem.
2.
Povaříme asi 15 minut a rozmixujeme ponorným mixérem (popř. propasírujeme).
3.
Přilijeme smetanu. Dochutíme houbovým kořením, solí, pepřem a nakonec přidáme nasekanou petrželku.

Od: Zuzana, 25.7.2023

Reklama
Reklama
Reklama

Podobné recepty

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min příprava
25 min vaření
45 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Zuzana
Cena ingrediencí: 1 × porce = 54 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
528.60 kcal
Protein
14.00 g
Sacharidy
z toho cukr
16.33 g
12.94 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
46.63 g
28.99 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama