Low carb žampiónová polévka
- Přidat foto
-
Reklama
Žampiónová polévka je zahuštěná dýňovým pyré, a proto je lehce stravitelná a má jemnou chuť.
Reklama
Ingredience
Dýňové pyré na zahuštění
Postup přípravy
1.
V hrnci si rozehřejeme sádlo, opražíme na něm na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme na plátky nakrájené opláchnuté žampiony a společně orestujeme.
2.
Zalijeme zeleninovým vývarem a přidáme na kostičky nakrájenou dýni. Vaříme do změknutí dýně.
3.
Pyré na zahuštění si připravíme z druhé půlky dýně, kterou nakrájíme na kostky, zalijeme vodou, osolíme a dáme vařit. Po změknutí dýně vodu slijeme a dýni rozšleháme tyčovým mixérem.
4.
Pyré přidáme do polévky tak, aby jsme ji zahustili a přilijeme smetanu. Podle potřeby osolíme a můžeme přidat vegetu. Polévku není potřeba po zahuštění vařit. A můžeme podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 30 min vaření 40 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 23 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
348.80 kcal |
Protein |
10.87 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
25.15 g
18.90 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
22.42 g
12.94 g
|
Reklama
Reklama