Opékané brambory s tomatovým dipem
- Přidat foto
-
Reklama
Výborný způsob, jak zpracovat přebytečné vařené brambory. S ostřejším dipem se hodí i jako chuťovka k vínu.
Reklama
Ingredience
Dip
Postup přípravy
1.
Nejprve si připravíme dip. V misce smícháme ingredience s prolisovaným česnekem. Dáme vychladit.
2.
Vařené brambory nakrájíme na tenká kolečka. Smažíme na oleji do zlatova. Hotové dáme okapat na ubrousek.
3.
Přendáme na talíř, posolíme a podáváme spolu s dipem.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 15 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 22 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
669.99 kcal |
Protein |
17.65 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
105.31 g
9.82 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
14.97 g
3.67 g
|
Reklama
Reklama