Kuřecí steak s růžičkovou kapustou
- Přidat foto
-
Reklama
Pro ty, co mají rádi jídlo bez klasických příloh a využívají spíše jako přílohu zeleninu, můžu tento recept doporučit. Jídlo je nejen snadné na přípravu, ale také výborně chutná.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Růžičkovou kapustu vložíme do vařící osolené vody a vaříme asi 4 minuty. Poté ochladíme ve studené vodě, aby nám zůstala krásně zelená.
2.
Kuřecí prsa si osolíme a opepříme, neklepeme.
3.
Rozehřejeme si v pánvi olej a maso opečeme dozlatova. Vyndáme maso z pánve a dáme odležet.
4.
Do výpeku v pánvi si dáme nakrájenou cibuli na kostičky, slaninu na nudličky, česnek na plátky, přidáme kousek másla, kapustu a vše opečeme.
5.
Nakonec vrátíme maso zpět, prohřejeme a můžeme podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
10 min příprava 30 min vaření 40 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 46 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
478.84 kcal |
Protein |
45.11 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
13.46 g
6.01 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
24.48 g
11.66 g
|
Reklama
Reklama