Kuřecí prsa zapečené s hermelínem
- Přidat foto
-
Reklama
Snadný recept, který potěší všechny, co mají rádi zapékané sýry. Recept je můj oblíbený, protože je rychlý a přesto výborný.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Kuřecí prsa si nakrájíme na menší plátky, osolíme a opepříme. Je lepší maso neklepat, je potom šťavnatější.
2.
V pánvi si rozpálíme olej a maso orestujeme do zlatova.
3.
Přilijeme smetanu a na maso dáme silnější plátky hermelínu. Necháme zapéct pod poklicí.
4.
Můžeme podávat třeba s vařeným bramborem ve slupce. Nebo kdo nejí přílohy tak může servírovat jen se zeleninou.
Reklama
Reklama
Reklama
Podobné recepty
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: |
5 min příprava 20 min vaření 25 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 50 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
791.56 kcal |
Protein |
46.50 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
3.11 g
3.15 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
65.62 g
42.72 g
|
Reklama
Reklama